Vapros/Vision - Abe's Exoddus

In stock
SKU
ELIQ30VAPRABESEXODDUS
As low as 580,00 Lekë
Vapros/Vision - Abe's Exoddus is available to buy in increments of 1
Abe's Exoddus është i famshëm për retë e dendura dhe plot me lëng të cilat japin një goditje në fyt absolutisht fenomenale.

Alienët sollën lëngun e tyre kozmik me vete! Abe's Exoddus është aq misterioz dhe intrigues si thellësitë e hapësirës; është përshkruar si një tymues i butë dhe i ëmbël evropian i spërkatur me banane, sheqer të karamelizuar, vanilje, lajthi të pjekura dhe më shumë. Askush nuk mund të përshkruajë saktë shijen, por një gjë është e sigurtë: Abe's Exoddus është një përzierje e butë e qetë e duhanit me një sasi të përsosur të ëmbëlsisë. Një tymues shumë mirë i balancuar, Abe's Exoddus është i famshëm për retë e dendura dhe plot me lëng të cilat japin një goditje në fyt absolutisht fenomenale.

Cilësi dhe Siguri, Lëngjet Vapros/Vision janë pëgatitur në BE me përbërësit e cilësisë më të lartë dhe janë të certifikuar me certifikatën ISO 9001 të cilësisë.

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account