PHARMACIG - TOBACCO & COGNAC

580,00 Lekë
Në Gjëndje
SKU
ELIQPHARTOBACCOCOGNAC
Tobacco & Cognac është në krye të lëngjeve të nivelit të lartë. I harmonishëm dhe relativisht i butë, Tobacco & Cognac është një lëng duhani me trashësi mesatare, i mbushur me shijen e frutave, dhe shijen pak të athët të përsosur të konjakut.
  • Pershkrimi
  • Vlerësimet

Luksoz, intensiv, dhe pabesueshmërisht i pasur në shije, Tobacco & Cognac është në krye të lëngjeve të nivelit të lartë. I harmonishëm dhe relativisht i butë, Tobacco & Cognac është një lëng duhani me trashësi mesatare, i mbushur me shijen e frutave, dhe shijen pak të athët të përsosur të konjakut. Tobacco & Cognac është një lëng rimbushës kompleks tepër i balancuar. Shija finale është arritur pa dobësuar shijen e duhanit, apo konjakut. Për më tepër, thatësia natyrale e konjakut është kompletuar me një lagështi të lehtë të duhanit. Tymosja fillon me një aromë duhani shumë të butë, më pas përshkallëzohet me një shtresë të shtuar të konjakut që me të vërtetë i bën shqisat tuaja të shijes të gudulisen. Goditja në fyt është shumë fleksibël, me nikotinë të ulët dhe rezistencë më të lartë, ju merrni një efekt të butë dhe qetësues. Ndërsa me nikotinë të lartë dhe rezistencë më të ulët, rritet forca e goditjës në fyt dhe jep një ndjesi më të fortë. Nga shija tek përformanca, Tobacco & Cognac është një lëng jashtëzakonisht i sofistikuar i përshtatshëm për mbretër!

Lëng farmacig i çertifikuar për cilësinë me çertifikatë evropiane ISO 9001, i prodhuar në BE nga laboratorët HEXOcell duke përdorur përbërësit e cilësisë më të lartë në dispozicion.

Write Your Own Review
Vetëm klientët e regjistruar mund të japin vlerësime. Ju lutem, hyni ose regjistrohuni.
Loading...
Please wait...