PHARMACIG - PURE BLACK TOBACCO

580,00 Lekë
Në Gjëndje
SKU
ELIQPHARPUREBLACKTOBACCO
Pure Black Tobacco është një lëng i mprehtë i duhanit të errët bërë për tymues të cilët pëlqejnë lloje të ndryshme të duhanit. Ai përfshin ekstrakte vetëm nga duhani i errët i rritur në qiell të hapur të tilla si One Sucker, Green River, Cavendish dhe të tjerë të zgjedhur.
  • Pershkrimi
  • Vlerësimet

Pure Black Tobacco është një lëng i mprehtë i duhanit të errët bërë për tymues të cilët pëlqejnë lloje të ndryshme të duhanit. Ai përfshin ekstrakte vetëm nga duhani i errët i rritur në qiell të hapur të tilla si One Sucker, Green River, Cavendish dhe të tjerë të zgjedhur. Të trashë dhe aromatikë në ekstrem, avujt nga Pure Black mund të klasifikohen si super të dendur. Është i mbushur me shije të duhanit të errët të lëngshëm që ndihet mjaft e fortë në fyt. Sigurisht, goditja në fyt mund të rregullohet përmes niveleve të nikotinës dhe voltazhit, por Pure Black është e sigurtë që do tu kënaqë sapo ju të gjeni nivelin tuaj të preferuar. Është gjithashtu shumë i gjithanshëm kur është fjala për mënyrën sesi ju tymosni. Goditjet në gojë dhe mushkëri janë të dyja të klasit të lartë dhe nxjerrja e avullit jep një ndjesi shumë të butë pa ndonjë ashpërsi. Pure Black është një nga lëngjet e rralla që japin një performancë të qëndrueshme gjatë çdo fazë të tymosjes. Si i tillë, ai është një kampion i padiskutueshëm i shijes së duhanit të errët!

Lëng farmacig i çertifikuar për cilësinë me çertifikatë evropiane ISO 9001, i prodhuar në BE nga laboratorët HEXOcell duke përdorur përbërësit e cilësisë më të lartë në dispozicion.

Write Your Own Review
Vetëm klientët e regjistruar mund të japin vlerësime. Ju lutem, hyni ose regjistrohuni.
Loading...
Please wait...