PHARMACIG- ICY MANGO

Out of stock
SKU
ELIQPHARICYMANGO
Icy Mango ka një ëmbëlsi pikante dhe kjo është pikërisht arsyeja pse është kombinuar shija super e butë e mangos me shijen e ftohtë dhe të freskët të mentes. Një mango e pjekur ka një shije të këndshme të ëmbël me një prekje të butë e shije freskie.

Ka një ëmbëlsi pikante dhe kjo është pikërisht arsyeja pse është kombinuar shija super e butë e mangos me shijen e ftohtë dhe të freskët të mentes. Një mango e pjekur ka një shije të këndshme të ëmbël me një prekje të butë e shije freskie. Duke i shtuar dhe madhështinë e mentes së ftohtë akull, ju do të provoni një shije si asnjë gjë tjetër. Shumë aromatik dhe super tymues, Icy Mango ka një profil shumë mbresëlënës të avullit që është i pasur me shije, por jo më shumë seç duhet. Avulli është jashtëzakonisht i dendur dhe me shije, i ngarkuar me esencën e një mangoje të ftohtë. Përveç çlirimit të reve të mëdha, transmeton shije të përkryer. Goditja në fyt është ende e butë e shumë e këndshme në nivele të ulëta të rrymës dhe mjaft e fortë në voltazh të lartë dhe nivele të larta nikotine. Si i tillë, është një lëng që përshtatet në mënyrë të përkryer, që mund të japë performancën e saktë siç ju e dëshironi. Icy Mango ngre tymosjen tuaj në një nivel krejt të ri.

Lëng farmacig i çertifikuar për cilësinë me çertifikatë evropiane ISO 9001, i prodhuar në BE nga laboratorët HEXOcell duke përdorur përbërësit e cilësisë më të lartë në dispozicion.

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account