PHARMACIG - GOLDEN TOBACCO

Out of stock
SKU
ELIQPHARGOLDENTOBACCO
Golden Tobacco është një lëng i ekuilibruar bukur, bërë me ekstraktet e zgjedhura të duhanit gjethëndritur Virginia. Një lëng rimbushës i butë dhe shumë aromatik. Golden Tobbaco është pak i ëmbël ashtu si duhani origjinal në vetvete.

Golden Tobacco është një lëng i ekuilibruar bukur, bërë me ekstraktet e zgjedhura të duhanit gjethëndritur Virginia. Një lëng rimbushës i butë dhe shumë aromatik. Golden Tobbaco është pak i ëmbël ashtu si duhani origjinal në vetvete. Ai ka një cilësi të vrazhdësisë që përkthehet në një përvojë super tymuese dhe shumë të këndshme. Tobacco Golden është absolutisht mahnitës përsa i përket performancës. Jo vetëm që jep një ndjesi shumë të mirë në marrjen dhe nxjerrjen e frymës, por ai përformon shkëlqyeshëm edhe me nivele të ndryshme të nikotinës dhe voltazhit. Golden Tobacco çliron shtëllunga tepër të mëdha të avullit të lëngshëm, të ngarkuara me shije. Goditja në fyt është thjesht përtej çdo krahasimi. Ju vërtetë mund të ndjeni sesi avulli e masazhon fytin tuaj ndërkohë që udhëton poshtë. Nëse ju pëlqeni lëngjet klasikë të duhanit, Golden Tobacco do tu kënaqë me siguri!

Lëng farmacig i çertifikuar për cilësinë me çertifikatë evropiane ISO 9001, i prodhuar në BE nga laboratorët HEXOcell duke përdorur përbërësit e cilësisë më të lartë në dispozicion.

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account