PHARMACIG - CHOCOLATE CAKE

In stock
SKU
ELIQPHARCHOCOLATECAKE
As low as 750,00 Lekë
PHARMACIG - CHOCOLATE CAKE is available to buy in increments of 1
Chocolate Cake është një kënaqësi mëkatare mbi shtresa të shijshme të mirësisë së çokollatës. Një lëng shumë i pasur dhe tymues, që jep një shije qiellore përmes shtëllungave vigane të avullit plot me lëng.

Intensivisht aromatik, lëngu ynë Chocolate Cake është një kënaqësi mëkatare mbi shtresa të shijshme të mirësisë së çokollatës. Ka një shije aq të mirë, shumë e përdorin atë në vend të ëmbëlsirës. Shumë i balancuar, Chocolate Cake nuk është një lëng i thatë si lëngjet tipike me çokollatë, niveli i lagështisë është në masën e duhur. Një lëng shumë i pasur dhe tymues, Chocolate Cake jep një shije qiellore përmes shtëllungave vigane të avullit plot me lëng. Tymos shkëlqyeshëm me një shumëllojshmëri të pajisjeve dhe niveleve të rrymës gjithashtu. Jo vetëm kaq, është një lëng me një përformancë jashtëzakonisht të lartë. Goditjet në gojë dhe mushkëri janë të klasit të lartë, thithja dhe nxjerrja e frymës janë siç duhet dhe goditja në fyt është thjesht jashtë kësaj botë. Tymosja me nivelin më të ulët të nikotinës, në kuptimin e plotë të fjalës ledhaton fytin tuaj. Kur tymosni me nivele më të larta të nikotinës, ai jep një goditje çuditërisht të fortë në fyt. Fjala e fundit? Ju mund të llastoni veten pa pushim pa patur nevojë të shqetësoheni në lidhje me kaloritë!

Lëng farmacig i çertifikuar për cilësinë me çertifikatë evropiane ISO 9001, i prodhuar në BE nga laboratorët HEXOcell duke përdorur përbërësit e cilësisë më të lartë në dispozicion.

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account