NATURA - VERTIGO TOBBACO

In stock
SKU
ELIQNATUVERTIGOTOBACCO
As low as 580,00 Lekë
NATURA - VERTIGO TOBBACO is available to buy in increments of 1
Lëngu është emëruar Vertigo për shkak të marramendjes që mund të shkaktojë ndonjëherë duhani Oriental (turk). Është një lëng shumë i guximshëm dhe i fortë, me një profil shumë të fuqishëm.

Lëngu është emëruar Vertigo për shkak të marramendjes që mund të shkaktojë ndonjëherë duhani Oriental (turk). Është një lëng shumë i guximshëm dhe i fortë, me një profil shumë të fuqishëm. Vertigo është një paketë e plotë goditëse në fyt, shumë intensiv, tipike e duhanit turk. Vertigo gjithashtu ka të njëjtën ndjesi të thatë dhe super tymuese, si në gjendjen natyrale. Çliron avuj masiv dhe ka nivele shumë të sakta të transmetimit të shijes. Nuk janë vetëm avujt super të fortë që e bëjnë Vertigon të jashtëzakonshëm, ato gjenden edhe te lëngjet e tjera rimbushëse. Çfarë e bën Vertigon me të vërtetë të veçantë është shija. Avulli nuk është shumë i hirtë ose i athët si në shumicën e lëngjeve të forta, ju merrni të njëjtën ndjenjë si pirja e cigareve të duhanit super të forta, por pa ndjesinë e hirtë dhe të athët. Ju pëlqejnë lëngjet e fortë? Vertigo do tu mahnisë!

Lëng i BE-së/lëng 100 % i sigurtë, i prodhuar nga laboratorët HEXOcell në Gjermani duke përdorur përbërësit e cilësisë më të lartë me burim nga BE.

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account