NATURA - TUSCAN

Out of stock
SKU
ELIQNATUTUSCAN
Tuscan është një miks shumë i saktë në kuptimin e të pasurit një strukturë komplekse që përzien cigaren origjinale italiane Toscano me një shije të këndshme të qetë, që ju bën të ndiheni sikur ju në të vërtetë nuk po tymosni.

Tuscan është një miks shumë i saktë në kuptimin e të pasurit një strukturë komplekse që përzien cigaren origjinale italiane Toscano me një shije të këndshme të qetë, që ju bën të ndiheni sikur ju në të vërtetë nuk po tymosni. Një lëng tymues me avuj të trashë, me një prekje të qymyrit tymues të drurit në sfond. Tuscan është një lëng pak i lagësht dhe shumë aromatik, është i shkëlqyeshëm më vete, ose i përzier me lëngje dhe doza shijesh të tjera. Në përgjithësi, Tuscan është një lëng cigareje i bujshëm, me prodhim të avullit të nivelit të lartë, dhe një goditje të fortë në fyt.

Lëng i BE-së/lëng 100 % i sigurtë, i prodhuar nga laboratorët HEXOcell në Gjermani duke përdorur përbërësit e cilësisë më të lartë me burim nga BE.

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account