NATURA - RY6

580,00 Lekë
Në Gjëndje
SKU
ELIQNATURY6
RY6 ka një aromë të fortë të duhanit dhe është një lëng i pastër duhani pa elementë të shtuar të ëmbël, të athët, ose djegës.
  • Pershkrimi
  • Vlerësimet

Sado që shija është subjektive, të gjithë janë dakord që RY6 ka një aromë të fortë të duhanit me një profil jashtëzakonisht të guximshëm. Është një lëng i pastër duhani pa elementë të shtuar të ëmbël, të athët, ose djegës. Është e vështirë ta perifrazosh, por RY6 ka një shije tymuese, të hirtë, ku ju mund të shijoni katranin, por në një mënyrë të mirë. RY6 është shumë, po shumë afër tymit të duhanit. RY6 është një përzierje absolutisht e përsosur e cigareve dhe ekstrakteve të cigareve të duhanit, i përkryer për ata që duan një tymosje të pasur dhe që përmbush karakteristikat e duhanit. Është një shije paksa e përftuar, por ne patjetër ju rekomandojmë RY6 nëse ju jeni në kërkim të një tymosjeje që ndihet ashtu si pirja e duhanit!

Lëng i BE-së/lëng 100 % i sigurtë, i prodhuar nga laboratorët HEXOcell në Gjermani duke përdorur përbërësit e cilësisë më të lartë me burim nga BE.

Write Your Own Review
Vetëm klientët e regjistruar mund të japin vlerësime. Ju lutem, hyni ose regjistrohuni.
Loading...
Please wait...