NATURA - RY4

Out of stock
SKU
ELIQNATURY4
RY4 është një përzierje unike e vaniljes dhe karamelit, me një shije të lehtë arre që nuk është tepër i fortë apo tepër i ëmbël. Lëngu i parë ndërkombëtar që u bë një fenomen global i tymosjes.

RY4 është një përzierje unike e vaniljes dhe karamelit, me një shije të lehtë arre që nuk është tepër i fortë apo tepër i ëmbël. Lëngu i parë ndërkombëtar që u bë një fenomen global i tymosjes. Baza e pasur me duhan ndihet thjesht bukur, çdo komponent është në harmoni të plotë, çliron disa re me të vërtetë të trasha të cilat japin goditjen e famshme në fyt për të cilën është i njohur RY4. Është një kryevepër e miksimit: aromatik, i shijshëm, legjendar, RY4 është lëngu klasik që mund tu shoqërojë gjatë gjithë ditës.

Lëng i BE-së/lëng 100 % i sigurtë, i prodhuar nga laboratorët HEXOcell në Gjermani duke përdorur përbërësit e cilësisë më të lartë me burim nga BE.

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account