NATURA - RED TORRO

Out of stock
SKU
ELIQNATUREDTORRO
Red Torro është një kopje e përkryer e pijes energjike, të cilën miliona njerëz e adhurojnë. Ky lëng i freskët ju gjallëron me re aromatike të avullit të shijshëm dhe ndihet i shkëlqyer kur godet fytin tuaj.

Ne morëm pijen energjike me famë botërore dhe e vendosem në shishe vetëm për ju. Lëngu ynë Red Torro është një kopje e përkryer e pijes energjike, të cilën miliona njerëz e adhurojnë. Ky lëng i freskët ju gjallëron me re aromatike të avullit të shijshëm dhe ndihet i shkëlqyer kur godet fytin tuaj. Më e mira është se Red Torro nuk lë shije pas tymosjes , bën një tymim kristal të pastër, dhe përgjithësisht është shumë i këndshëm për tu tymosur. Nëse ju pëlqeni lëngjet e bazuar në pije, duhet ta keni Red Torron!

Lëng i BE-së/lëng 100 % i sigurtë, i prodhuar nga laboratorët HEXOcell në Gjermani duke përdorur përbërësit e cilësisë më të lartë me burim nga BE.

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account