NATURA - MOJITO STRAWBERRY

Out of stock
SKU
ELIQNATUMOJITOSTRAWBERRY
Mojito Strawberry jo vetëm që jep shijen e vërtetë të pijes origjinale, por gjithashtu është tepër mbresëlënës për sa i përket goditjes që jep në fyt dhe prodhimit të avullit. Mos nguroni, kënaqni veten!

Miksi ynë prestigjoz Mojito Strawberry nuk është vetëm një kombinim i shijeve bazë të Mojitos dhe luleshtrydhës së bashku, por është i bazuar në përbërjen komplekse të një kokteji të përfunduar, që ka një shije shumë të ndryshme, krejtësisht i shijshëm. Mojito Strawberry jo vetëm që jep shijen e vërtetë të pijes origjinale, por gjithashtu është tepër mbresëlënës për sa i përket goditjes që jep në fyt, dhe prodhimit të avullit. Miksohet shkëlqyeshëm me lëngje, dhe doza shijesh të tjera. Mos nguroni, kënaqni veten!

Lëng i BE-së/lëng 100 % i sigurtë, i prodhuar nga laboratorët HEXOcell në Gjermani duke përdorur përbërësit e cilësisë më të lartë me burim nga BE.

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account