NATURA - MANHATTAN

Out of stock
SKU
ELIQNATUMANHATTAN
Manhattan ka paksa shije arre të mbushur me esencën e karamelit dhe vaniljes. Një lëng super i butë me një bazë të plotë të duhanit.

Një lëng super i butë me një bazë të plotë të duhanit, Manhattan ka paksa shije arre të mbushur me esencën e karamelit dhe vaniljes. Manhattan ka një profil të dendur dhe plot me aromë që çliron shtëllunga resh tymuese të pasura me shije duhani. Transformimi i lëngut në avull është i mahnitshëm, si dhe aroma e shijshme që ju ndjeni pas hapjes së shishes është saktësisht e njëjtë edhe kur është duke avulluar. Shkon poshtë lehtësisht dhe ndihet shumë bukur në fyt. Me këtë përformancë dhe shije të jashtëzakonshme, Manhattan shumë thjeshtë mund tu shoqërojë gjatë gjithë ditës.

Lëng i BE-së/lëng 100 % i sigurtë, i prodhuar nga laboratorët HEXOcell në Gjermani duke përdorur përbërësit e cilësisë më të lartë me burim nga BE.

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account