NATURA - HAZELNUT

Out of stock
SKU
ELIQNATUHAZELNUT
Hazelnut është një nga ata lëngje klasikë që tymosen nga e gjithë bota. Lëngu ynë Hazelnut ka një shije të mirë-ekuilibruar e të pasur që është saktësisht e njëjtë me shijen unike të lajthisë. Hazelnut është një nga lëngjet me shije lajthie më të mirë të prodhuar.

Hazelnut është një nga ata lëngje klasikë që tymosen nga e gjithë bota. Lëngu ynë Hazelnut ka një shije të mirë-ekuilibruar e të pasur që është saktësisht e njëjtë me shijen unike të lajthisë. Jo vetëm që ka shije të mirë, por çliron shtëllunga të trasha avulli të cilat japin një nga goditjet më të mira në fyt. Hazelnut është shumë i përshtatshëm për tu përzier me lëngje dhe doza shijesh të tjera. Me të gjitha të përfshira, Hazelnut është një nga lëngjet me shije lajthie më të mirë të prodhuar.

Lëng i BE-së/lëng 100 % i sigurtë, i prodhuar nga laboratorët HEXOcell në Gjermani duke përdorur përbërësit e cilësisë më të lartë me burim nga BE.

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account