NATURA - COCONUT

In stock
SKU
ELIQNATUCOCONUT
As low as 580,00 Lekë
NATURA - COCONUT is available to buy in increments of 1
Një nga lëngjet tona më ekzotike, Coconut është bërë posaçërisht për ata që pëlqejnë arrën e kokosit, pijet me arrë kokosi dhe çdo gjë tjetër që ka kokos në të. Kokosi është shumë i mirë për tu tymosur më vete, por edhe shijon shkëlqyeshëm kur përzihet me lëngje dhe doza shijesh të tjera.

Një nga lëngjet tona më ekzotike, Coconut është bërë posaçërisht për ata që pëlqejnë arrën e kokosit, pijet me arrë kokosi, dhe çdo gjë tjetër që ka kokos në të. Shija e dallueshme unike e pjesës së tulit të arrës së kokosit dhe qumështit bashkohen të balancuar në mënyrën e duhur për të bërë një lëng mahnitës. Kokosi është shumë i mirë për tu tymosur më vete, por edhe shijon shkëlqyeshëm kur përzihet me lëngje dhe doza shijesh të tjera. Nëse ju pëlqejnë frutat ekzotikë, ky lëng është i përkryer për ju.

Lëng i BE-së/lëng 100 % i sigurtë, i prodhuar nga laboratorët HEXOcell në Gjermani duke përdorur përbërësit e cilësisë më të lartë me burim nga BE.

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account