NATURA - CINNAMON

Out of stock
SKU
ELIQNATUCINNAMON
Lëngu ynë Cinnamon është bërë me dashuri me ekstrakte natyrore dhe me shumë përkujdesje. I realizuar për të sjellë përsosmërinë, Cinnamon është një nga ato lëngje rimbushëse të cilët që nga hera e parë që i provoni, nuk ka kthim prapa.

Lëngu ynë Cinnamon është bërë me dashuri me ekstrakte natyrore dhe me shumë përkujdesje. Rezultati është një shije jashtëzakonisht e veçantë që ju do ta shijoni në çdo avull të shijshëm. I realizuar për të sjellë përsosmërinë, Cinnamon është një nga ato lëngje rimbushëse të cilët që nga hera e parë që i provoni, nuk ka kthim prapa. Është fantastike se sa shumë avuj prodhon, si dhe ka nivele jashtëzakonisht të larta të transmetimit të shijes ashtu siç duhet. Jep aromë ekzotike dhe shije të ëmbël të kanellës reale.

Lëng i BE-së/lëng 100 % i sigurtë, i prodhuar nga laboratorët HEXOcell në Gjermani duke përdorur përbërësit e cilësisë më të lartë me burim nga BE.

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account