NATURA - CHOCOLATE
Klasifikimi shkencor për kakaon e përdorur në përgatitjen e çokollatës është kakao Theobroma, ushqimi i perëndive. Lëngu ynë modest Chocolate mund të mos jetë i mjaftueshëm për perënditë, por është patjetër mëse i mjaftueshëm për ne, njerëzit e tokës. Aq shumë në fakt, saqë është një nga lëngjet tona më të shitura. Shijon përtej të shijshmes dhe shtëllungat e dendura të avullit të lëngshëm janë thjesht të pabesueshme. Duke shtuar që ju jep një goditje shumë të këndshme në fyt që ju merrni një lëng rimbushës hyjnor që tymoset si një ëndërr absolute!
Lëng i BE-së/lëng 100 % i sigurtë, i prodhuar nga laboratorët HEXOcell në Gjermani duke përdorur përbërësit e cilësisë më të lartë me burim nga BE.