Liquella - Vanilla Wonderwall

In stock
SKU
ELIQ30LIQUVANILLAWONDERWALL
As low as 580,00 Lekë
Liquella - Vanilla Wonderwall is available to buy in increments of 1
Vanilla Wonderwall është një nga lëngjet Liquella më origjinale dhe të mbushur me lëng - Vanilla Wonderwall është aq e mirë sa për të bërë një shef me 3-yje Michelin të shprehet "wow!".

Vanilla Wonderwall është një nga lëngjet Liquella më origjinale dhe të mbushur me lëng - dhe për një arsye të mirë. Nuk janë as një, as dy, por tre lloje të ndryshme të vaniljes në të: Tahitian, Bourbon dhe Madagaskar.

Shija natyrale-luleje, dhe qershi-çokollatë e e vaniljes Tahitiane është miksuar me një shije tepër të pasur dhe të butë të vaniljes së Madagaskarit. Bashkimi i këtyre dy vaniljeve mbulohet pastaj me një shtresë përfundimtare të vaniljes Bourbon që çliron më të mirën e çdo shijeje, dhe bën që e gjithë përzierja të jetë në një ekuilibër të përkryer harmonik. Përveç kombinimit fenomenal të trefishtë të vaniljeve, Vanilla Wonderwall ka cilësi të tjera gastronomike. Ka një shtresë shtesë të bërë nga erëzat e ëmbla si myshku i arrës, kanella, dhe xhenxhefili, të cilat e plotësojnë vaniljen aq mirë, saqë është e garantuar që do të zërë një vend në porcionin tuaj të rregullt të lëngut.Vanilla Wonderwall është aq e mirë sa për të bërë një shef me 3-yje Michelin të shprehet "wow!".

Produkt europian, lëngjet Liquella PE dhe USP janë të certifikuar me certifikatën ISO 9001 të cilësisë dhe janë krijuar duke përdorur vetëm shijet më të mira dhe nikotinë të nivelit farmaceutik.

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account