HEXOCELL - SPECIAL TOBACCO

Out of stock
SKU
ELIQHEXOSPECIALTOBACCO
Zakonisht i referuar si Rolls Royce i duhanit ekspert, Special Tobacco reflekton përzierjen e duhanit të veçantë me profilin tepër të thellë dhe të fuqishëm, me atë të duhanit luksoz me butësi mesatare.

Zakonisht i referuar si Rolls Royce i duhanit ekspert, Special Tobacco reflekton përzierjen e duhanit të veçantë me profilin tepër të thellë dhe të fuqishëm, me atë të duhanit luksoz me butësi mesatare. Special Tobacco është një përvojë e pabesueshme luksoze pa marrë parasysh sesi tymoset. Ju merrni avuj të mrekullueshëm me cilësi të lartë pavarësisht nga niveli i nikotinës, rezistencës, apo cigares elektronike të përdorur. Shtëllunga masive të avullit të pastër e të bardhë, mbushur me shije të parezistueshme të duhanit të zgjedhur. Special Tobacco tymoset si një kampion në marrjen dhe nxjerrjen e frymës me një goditje përfundimtare në fyt. Ju thjesht nuk do të gaboheni me Special Tobacco!

Lëng i BE-së/lëng 100 % i sigurtë, i prodhuar nga laboratorët HEXOcell në Gjermani duke përdorur përbërësit e cilësisë më të lartë me burim nga BE.

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account