HEXOCELL - SA-TI-SFACTION

In stock
SKU
ELIQHEXOSATISFACTION
As low as 580,00 Lekë
HEXOCELL - SA-TI-SFACTION is available to buy in increments of 1
Satisfaction është një kryevepër tymuese që do tu japë një ndjesi kënaqësie therëse në fytin tuaj. Shndërrimi i lëngut në avull është i shkëlqyer gjithashtu, nuk ka humbje në shije.

Satisfaction është një përzierje e duhanit të mprehtë dhe të fortë, bërë posaçërisht për përdoruesit që pëlqejnë shijen e frutave të athët. Aroma e frutave vjen nga ekstraktet e limonit të shijshëm, dhe qershive, të mbështjella me aromën tokësore natyrore të duhanit të zjarrtë. Rezultati është një avull tymues, i forte, pak i lagësht, ku çdo shije është në harmoni me njëra-tjetrën. Satisfaction çliron re tepër të mëdha pavarësisht nga cigarja elektronike e përdorur apo niveli i voltazhit, është një interpretues kryesor në çdo mënyrë. Shndërrimi i lëngut në avull është i shkëlqyer gjithashtu, nuk ka humbje në shije. Satisfaction është një kryevepër tymuese që do tu japë një ndjesi kënaqësie therëse në fytin tuaj.

Lëng i BE-së/lëng 100 % i sigurtë, i prodhuar nga laboratorët HEXOcell në Gjermani duke përdorur përbërësit e cilësisë më të lartë me burim nga BE.

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account