HEXOCELL - GREAT EXPECTATIONS

580,00 Lekë
Në Gjëndje
SKU
ELIQHEXOGREATEXPECTATIONS
Great Expectations ka një cilësi të përgjithshme të avullit që është thjesht mahnitës. Ai çliron shtëllunga tymi të bardha me shije. Jo vetëm kaq, por kryen jashtëzakonisht mirë çdo fazë të tymosjes.
  • Pershkrimi
  • Vlerësimet

Great Expectations jo vetëm që do ti përmbushë pritjet tuaja, por do ti tejkalojë ato me një përbërje tepër komplekse që kombinon ëmbëlsinë super të butë me menten e freskët dhe të ftohtë. Krejtësisht i këndshëm, me shumë aromë, Great Expectations ka një cilësi të përgjithshme të avullit që është thjesht mahnitës. Ai çliron shtëllunga tymi të bardha me shije. Jo vetëm kaq, por kryen jashtëzakonisht mirë çdo fazë të tymosjes. Fuqia e goditjes në fyt ndryshon me nikotinën, fuqinë, dhe nivelin e rezistencës, kështu që ka një vend të ëmbël për të gjithë. Great Expectations është një nga lëngjet më të mirë që ju do të provoni!

Lëng i BE-së/lëng 100 % i sigurtë, i prodhuar nga laboratorët HEXOcell në Gjermani duke përdorur përbërësit e cilësisë më të lartë me burim nga BE.

Write Your Own Review
Vetëm klientët e regjistruar mund të japin vlerësime. Ju lutem, hyni ose regjistrohuni.
Loading...
Please wait...