VAPROS/VISION - The Bronx

In stock
SKU
ELIQ30VAPRTHEBRONX
As low as 580,00 Lekë
VAPROS/VISION - The Bronx is available to buy in increments of 1
The Bronx është i përsosur në qoftë se ju jeni në kërkim të një tymimi intensiv të duhanit që anon nga pjesa e ëmbël.

The Bronx është një përzierje e shëndetshme dhe e shijshme e duhanit me një shije paksa të ëmbël dhe arre. Mund të krahasohet me RY4 të njohur botërisht, por nuk është aq i fortë apo i pasur. Shumë tymues e përshkruajnë atë si të ngjashëm me një biskotë të thekur ose një biskotë sheqeri me një shije të fortë të duhanit. Është një përzierje shumë mirë e ekuilibruar, jashtëzakonisht e përcaktuar mirë, dhe e përzierë në mënyrë të barabartë. Kombinimi i arrave, vaniljes dhe karamelit ndihet shumë bukur, por është e rëndësishme të thuhet se ëmbëlsia nuk e mbyt shijen e duhanit. Avulli është tepër i qetë, me shtëllunga dhe plot shije duhani. Gjatë thithjes së avullit, ju provoni një shije të ëmbël duhani që shkakton një goditje fantastike në fyt. Gjatë nxjerrjes së avullit, ndjesia është shumë e ngjashme me përvojën e mirëfilltë të cigares. The Bronx është i përsosur në qoftë se ju jeni në kërkim të një tymimi intensiv të duhanit që anon nga pjesa e ëmbël.

Cilësi dhe Siguri, Lëngjet Vapros/Vision janë pëgatitur në BE me përbërësit e cilësisë më të lartë dhe janë të certifikuar me certifikatën ISO 9001 të cilësisë.

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account