Vapros/Vision - Sin City

580,00 Lekë
Në Gjëndje
SKU
ELIQ30VAPRSINCITY
Kush nuk e do një krem të mirë karameli me bazë të lëngshme? Lëngu mëkatar Sin City është i bazuar në kremin karamel qiellor evropian me shijen e shijshme të sheqerit të karamelizuar.
  • Pershkrimi
  • Vlerësimet

Kush nuk e do një krem të mirë karameli me bazë të lëngshme? Lëngu mëkatar Sin City është i bazuar në kremin karamel qiellor evropian me shijen e shijshme të sheqerit të karamelizuar. Është një lëng i afirmuar që përfundon me shijen hyjnore të qumështit të ëmbël. Kremi karamel dhe ëmbëlsia e qumështit janë shumë mirë të ekuilibruar, asnjëri nuk mbyt shijen e tjetrit. Performanca tymuese është fenomenale gjithashtu! Çliron re seriozisht të mëdha edhe me thithjen më të vogël. Siç mund të pritet nga një përzierje e tillë e ëmbël, goditja në fyt është unike dhe mjaft e rafinuar. Një nga lëngjet tona më të shitura, Sin City duhet ta kenë patjetër ata që preferojnë të ëmblat!

Cilësi dhe Siguri, Lëngjet Vapros/Vision janë pëgatitur në BE me përbërësit e cilësisë më të lartë dhe janë të certifikuar me certifikatën ISO 9001 të cilësisë.

Write Your Own Review
Vetëm klientët e regjistruar mund të japin vlerësime. Ju lutem, hyni ose regjistrohuni.
Loading...
Please wait...