Vapros/Vision - quake

In stock
SKU
ELIQ30VAPRQUAKE
As low as 580,00 Lekë
Vapros/Vision - quake is available to buy in increments of 1
Një lëng jashtëzakonisht kompleks me duhanët me famë botërore si duhani me gjethe të ndritshme, Perique dhe Oriental. I përsosur për tu shoqëruar gjithë ditën!

Një lëng jashtëzakonisht kompleks me duhanët me famë botërore si duhani me gjethe të ndritshme, Perique dhe Oriental. Quake ka rreth 10 komponentë kryesore shijeje, që vijnë së bashku me esencën e shumë duhanëve të ndryshëm me ëmbëlsinë shumë të këndshme të arrave për një tymosje intensive dhe të fuqishme. Quake është një lëng unik i balancuar dhe çliron një shije jashtëzakonisht të mirë. Avulli është me lëng të trashë dhe shumë tymues, një tymosje shumë e kënaqshme në thithjen dhe nxjerrjen e frymës. Goditja në fyt qëndron në majë, ndihet plotësisht dhe shkëlqyeshëm ndërkohë që avulli shkon poshtë. Gjithashtu zgjerohet bukur në mushkëri. Një lëng i përsosur për tu shoqëruar gjithë ditën!

Cilësi dhe Siguri, Lëngjet Vapros/Vision janë pëgatitur në BE me përbërësit e cilësisë më të lartë dhe janë të certifikuar me certifikatën ISO 9001 të cilësisë.

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account