Vapros/Vision - Passion Apple

In stock
SKU
ELIQ30VAPRPASSIONAPPLE
As low as 580,00 Lekë
Vapros/Vision - Passion Apple is available to buy in increments of 1
Jo shumë i ëmbël, jo shumë i lagësht, Passion Apple jep një goditje të mahnitshme në fyt gjithashtu. Nëse ju preferoni mollët e kuqe, absolutisht do ta adhuroni lëngun Passion Apple.

Imagjinoni të kafshoni më të kuqen e mollëve të kuqe; shija, kënaqësia. Ne e sjellim atë ndjesi të shijshme në shishe vetëm për ju! Passion Apple është bërë me ekstrakte nga mollët më të kuqe e të ndritura, të tilla si Red Delicious, PacificRose dhe molla më e errët Fuji. Shija është me të vërtetë përtej çdo krahasimi, dhe kjo është për shkak se Passion Apple është në nivele jashtëzakonisht të sakta të transmetimit të shijes gjatë tymosjes. Por jo vetëm kaq, ai çliron re tepër të mëdha të mbushura me shije. Jo shumë i ëmbël, jo shumë i lagësht, Passion Apple jep një goditje të mahnitshme në fyt gjithashtu. Nëse ju preferoni mollët e kuqe, absolutisht do ta adhuroni lëngun Passion Apple.

Cilësi dhe Siguri, Lëngjet Vapros/Vision janë pëgatitur në BE me përbërësit e cilësisë më të lartë dhe janë të certifikuar me certifikatën ISO 9001 të cilësisë.

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account