Vapros/Vision - Energy Boost

Out of stock
SKU
ELIQ30VAPRENERGYBOOST
Një lëng shumë i rafinuar në çdo kuptim, Energy Boost ju duhet me patjetër në qoftë se ju i preferoni pijet energjike!

Energy Boost është një kopje e përkryer e pijes energjike me famë botërore. Përveç të të qenit absolutisht i shijshëm, Energy Boost shquhet për shtëllungat e dendura të avullit që japin një goditje hyjnore në fyt. Jo shumë i ëmbël, as shumë i lagësht, shkon poshtë shumë butësisht dhe zgjerohet bukur pasi godet mushkritë. Një nga gjërat më të mira të Energy Boost është ndjesia gjallëruese dhe e freskët që ju ndjeni ndërkohë që tymosni. Një lëng shumë i rafinuar në çdo kuptim, Energy Boost ju duhet me patjetër në qoftë se ju i preferoni pijet energjike!

Cilësi dhe Siguri, Lëngjet Vapros/Vision janë pëgatitur në BE me përbërësit e cilësisë më të lartë dhe janë të certifikuar me certifikatën ISO 9001 të cilësisë.

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account