PHARMACIG - TOBACCO & MINT

Out of stock
SKU
ELIQPHARTOBACCOANDMINT
Tobacco & Mint është i bazuar në duhanin e thatë dhe tymues të Lindjes së Mesme dhe duhanin relativisht me lagështi të Amerikës së Veriut. Natyra e thellë aromatike dhe shija e këtyre duhanëve janë përshtatur me sasinë e duhur të mentes.

Tobacco & Mint është i bazuar në duhanin e thatë dhe tymues të Lindjes së Mesme dhe duhanin relativisht me lagështi të Amerikës së Veriut. Natyra e thellë aromatike dhe shija e këtyre duhanëve janë përshtatur me sasinë e duhur të mentes. Efekti final është mrekullisht real, tymosja me Tobacco & Mint është tepër i ngjashëm me pirjen një cigare menteje duhani. Ka një profil të fortë avulli me shtëllunga të buta e te bukura të reve të bardha. Pa dyshim, aspekti më i mirë i Tobacco & Mint është goditja në fyt. Gudulisja dhe therja fillojnë që në gojë dhe arrijnë nivelet maksimale të kënaqësisë, kur futen në mushkëri. Tobacco & Mint ka çdo gjë që ju prisni nga një lëng i nivelit të lartë: retë masive, transmetimin e përsosur të shijes dhe një goditje madhështore në fyt. Pasi ta keni gjetur vendin tuaj të ëmbël, Tobacco & Mint do të bëhet një lëng i domosdoshëm për ju!

Lëng farmacig i çertifikuar për cilësinë me çertifikatë evropiane ISO 9001, i prodhuar në BE nga laboratorët HEXOcell duke përdorur përbërësit e cilësisë më të lartë në dispozicion.

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account