PHARMACIG - SILVER SILK

In stock
SKU
ELIQPHARSILVERSILK
As low as 580,00 Lekë
PHARMACIG - SILVER SILK is available to buy in increments of 1
Silver Silk është një lëng i bërë me ekstrakte të duhanit të pjekur në diell. Pjekja në diell është një proces që i shton aromën dhe e bën duhanin më të lehtë. Silver Silk është me të vërtetë një tymues i grupit të butë, me avuj shumë të butë dhe të sofistikuar.

Silver Silk është një lëng i bërë me ekstrakte të duhanit të pjekur në diell. Pjekja në diell është një proces që i shton aromën dhe e bën duhanin më të lehtë. Silver Silk është me të vërtetë një tymues i grupit të butë, me avuj shumë të butë dhe të sofistikuar. Unik dhe krejtësisht fantastik, Silver Silk çliron avuj relativisht të thatë, por ruan sasinë e duhur të lagështisë. Si i tillë, qëndron në majën e lëngjeve të ekuilibruar në mënyrë të përkryer. Avulli është jashtëzakonisht i pasur, tymues, me re shumë kompakte të mbushura me shije natyrale të duhanit. Avulli godet butësisht fytin tuaj ndërkohë që shkon poshtë. Pasi shkon në mushkëri, zgjerohet mrekullisht bukur. Transformimi i lëngut në avull është i përsosur, si dhe, ju mund të shijoni lëngun saktësisht siç është menduar të ketë shije. Silver Silk tymon si një ëndërr absolute, ju nuk do të jeni në gjendje për të treguar nëse ju jeni duke tymosur avull apo jeni duke pirë duhan, është kaq i mirë.

Lëng farmacig i çertifikuar për cilësinë me çertifikatë evropiane ISO 9001, i prodhuar në BE nga laboratorët HEXOcell duke përdorur përbërësit e cilësisë më të lartë në dispozicion.

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account