PHARMACIG - NOCCIOLA PLEASURE

Out of stock
SKU
ELIQPHARNOCCIOLA
NOCCIOLA PLEASURE është bërë me ekstraktet e lajthisë së pjekur, jo ato të papjekurat. Procesi i pjekjes nxjerr aromat dhe shijet e pasura që i japin lajthisë shijen e këndshme tymuese.

Nocciola është italiane për lajthitë, dhe italianët përfundimisht dinë si ti përgatisin lajthitë. Para së gjithash, NOCCIOLA PLEASURE është bërë me ekstraktet e lajthisë së pjekur, jo ato të papjekurat. Procesi i pjekjes nxjerr aromat dhe shijet e pasura që i japin lajthisë shijen e këndshme tymuese. Një lëng tërësisht i shëndetshëm, Nocciola Pleasure prodhon avuj të butë me një ëmbëlsi delikate që është absolutisht e mahnitshme. Është i shkëlqyer më vete, plus që është miksuar mrekullueshëm me kafe, vanilje dhe lëngje butësisht të ëmbël. Nocciola Pleasure është me të vërtetë një lëng lajthie i rafinuar, por është gjithashtu shumë impresionues për sa i përket performancës. Çliron shtëllunga masive resh të bardha dhe tymoset shkëlqyeshëm pavarësisht nga cigarja elektronike e përdorur. Jo vetëm kaq, Nocciola Pleasure ndihet shumë bukur në fyt. Nëse ju pëlqen lajthia, duhet të provoni patjetër Nocciola Pleasure!

Lëng farmacig i çertifikuar për cilësinë me çertifikatë evropiane ISO 9001, i prodhuar në BE nga laboratorët HEXOcell duke përdorur përbërësit e cilësisë më të lartë në dispozicion.

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account