PHARMACIG - LEMON TREE

580,00 Lekë
Në Gjëndje
SKU
ELIQPHARLEMONTREE
Lemon Tree është i rrethuar me një prekje të ëmbëlsisë për një tymosje shumë mbresëlënës. I freskët dhe i qartë me një shije paksa të mprehtë. I mbushur me më të mirën e limonit, Lemon Tree ka një profil të shkëlqyer avulli me nota të larta freskie dhe ëmbëlsie pikante.
  • Pershkrimi
  • Vlerësimet

Lemon Tree është i rrethuar me një prekje të ëmbëlsisë për një tymosje shumë mbresëlënës. I freskët dhe i qartë me një shije paksa të mprehtë. I mbushur me më të mirën e limonit, Lemon Tree ka një profil të shkëlqyer avulli me nota të larta freskie dhe ëmbëlsie pikante, që përfundojnë me një shije të qetë e të bukur pas tymosjes. Avulli është i trashë, me lëng dhe plot shije. Gudulisja dhe therja në fyt janë intensive që ju gjallërojnë me çdo duhmë. Me fjalë të tjera, është një lëng shumë mirë i balancuar. Ju nuk merrni asnjë ndjesi djegëse në fytin tuaj. Nxjerrja e frymës është shumë fantastike, ju merrni re super të mëdha që duken, dhe ndihen absolutisht fenomenale. Është i shkëlqyer në mëngjes kur zgjoheni, si dhe pas ngrënies për të pastruar shijen. Për të provuar potencialin e plotë të Lemon Tree, ju duhet të gjeni nivelin tuaj të përshtatshëm në lidhje me nivelin e nikotinës, rezistencës dhe të voltazhit. Pasi ta keni bërë, ju jeni të garantuar të përjetoni një nga përvojat më të këndshme të tymosjes që keni ndjerë ndomjëherë!

Lëng farmacik i çertifikuar për cilësinë me çertifikatë evropiane ISO 9001, i prodhuar në BE nga laboratorët HEXOcell duke përdorur përbërësit e cilësisë më të lartë në dispozicion.

Write Your Own Review
Vetëm klientët e regjistruar mund të japin vlerësime. Ju lutem, hyni ose regjistrohuni.
Loading...
Please wait...