PHARMACIG - ICY PINEAPPLE

In stock
SKU
ELIQPHARICYPINEAPPLE
As low as 580,00 Lekë
PHARMACIG - ICY PINEAPPLE is available to buy in increments of 1
Icy Pineapple është një lëng shumë aromatik dhe i gjithanshëm. Një lëng mrekullisht kumbues i bazuar në shijen super të shijshme të ananasit tropikal dhe i mbështjellë me shijen e përsosur të mentes.

Një tjetër përzgjedhje e shkëlqyer nga lëngjet tona ekzotike dhe tropikale është Icy Pineapple. Një lëng mrekullisht kumbues i bazuar në shijen super të shijshme të ananasit tropikal dhe i mbështjellë me shijen e përsosur të mentes. Icy Pineapple është një lëng shumë aromatik dhe i gjithanshëm. Ju mund ta tymosni atë në një gamë të gjerë të cigareve elektronike. Shija është gjithmonë në nivelin më të lartë. Goditja në fyt meriton të përmendet gjithashtu. Icy Pineapple është një nga ato lëngje të rralla të cilët japin një goditje të shkëlqyer në fyt pavarësisht nivelit të marrjes së avullit apo nivelit të nikotinës. Është shumë i mirë në thithjen dhe nxjerrjen e frymës. Ju provoni shijen e plotë të ananasit dhe lëvizjen e ëmbël të mentes në të gjitha fazat e tymosjes. Gjithashtu është një lëng me të vërtetë i mirë për tu përzier me lëngje ose doza shijesh të tjera. Icy Pineapple është një nga lëngjet ekzotikë më gjallërues, më të lartësuar që ju do të provoni ndonjëherë. Lumturi e pastër në një shishe!

Lëng farmacig i çertifikuar për cilësinë me çertifikatë evropiane ISO 9001, i prodhuar në BE nga laboratorët HEXOcell duke përdorur përbërësit e cilësisë më të lartë në dispozicion.

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account