PHARMACIG - CIGAR TOBACCO

In stock
SKU
ELIQPHARCIGARTOBACCO
As low as 580,00 Lekë
PHARMACIG - CIGAR TOBACCO is available to buy in increments of 1
Cigar Tobacco është një lëng shumë i sofistikuar, bërë me ekstrakte nga duhani shumë aromatik dhe super tymues. Avulli është i mbushur me shije të lëngshme cigareje që mund të shijohet në çdo fazë të tymosjes.

Cigar Tobacco është një lëng shumë i sofistikuar, bërë me ekstrakte nga duhani shumë aromatik dhe super tymues. Avulli është i mbushur me shije të lëngshme cigareje që mund të shijohet në çdo fazë të tymosjes. Është një lëng tepër luksoz, ju mund të ndjeni cilësinë e avullit që nga momenti që e thithni. Aroma është e thellë dhe intensive në marrjen e frymës. Ju mund të ndjeni shijen e drunjtë/natyrale, tipike të cigareve të nivelit të lartë. Në nxjerrjen e frymës, shija është më e qetë dhe zgjat për disa sekonda që të shijoni aromën e mirë. Cigar Tobacco ka një profil të fortë avulli që ndihet bukur në fyt, pavarësisht nga nikotina dhe cigarja elektronike e përdorur. Për të maksimizuar tymosjen, ne sugjerojmë ta tymosni atë duke i tërhequr dhe lëshuar ngadalë avujt pa i futur brenda. Kjo është mënyra si pihen cigaret e duhanit dhe duke bërë kështu sjell më të mirën e Cigar Tobacco. Vëllime të mëdha të avullit, nivele mrekullisht të sakta të transmetimit të shijes dhe një goditje në fyt legjendare. Thjesht nuk do të gaboheni me Cigar Tobacco!

Lëng farmacig i çertifikuar për cilësinë me çertifikatë evropiane ISO 9001, i prodhuar në BE nga laboratorët HEXOcell duke përdorur përbërësit e cilësisë më të lartë në dispozicion.

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account