PHARMACIG - CASHEW NUT

In stock
SKU
ELIQPHARCASHEWNUT
As low as 580,00 Lekë
PHARMACIG - CASHEW NUT is available to buy in increments of 1
Cashew Nut ka një shije disi të ëmbël natyrale dhe arre të shijshme, që u arrit vetëm pas shumë orëve të provave të detajuara të shijes. Shija gjysëm e ëmbël e arrës është në masën e duhur dhe nuk lë asnjë shije të rëndë pas tymosjes.

Brazili është vendi që mbart thesare shijesh dhe shija e arrës është prova. Ajo ka atë që ju mund ta quani një shije të klasit të lartë: unike, luksoze dhe shumë të këndshme. Shumë pranë origjinalit, lëngu ynë Cashew Nut ka një shije disi të ëmbël natyrale dhe arre të shijshme, që u arrit vetëm pas shumë orëve të provave të detajuara të shijes. Shija gjysëm e ëmbël e arrës është në masën e duhur dhe nuk lë asnjë shije të rëndë pas tymosjes. Cashew Nut është një lëng me një qetësi të mëndafshtë gjithashtu, u jep një shije të pabesueshme. Dhe kur ai godet fytin tuaj, ju e kuptoni se sa i mirë është me të vërtetë. Në kuptimin e plotë të fjalës ndihet sikur dikush po masazhon fytin tuaj, ndërkohë që avulli shkon poshtë. Kur godet mushkëritë, zgjerohet shkëlqyeshëm. Nxjerrja e frymës është gjithashtu e mrekullueshme, si nëpërmjet hundës dhe gojës. Avulli nxirret me një aromë të sofistikuar që kompleton një cikël të përsosur marrje/nxjerrje fryme. Kur është fjala për lëngjet ekzotike me shije arre, thjesht nuk ka asnjë më të mirë.

Lëng farmacig i çertifikuar për cilësinë me çertifikatë evropiane ISO 9001, i prodhuar në BE nga laboratorët HEXOcell duke përdorur përbërësit e cilësisë më të lartë në dispozicion.

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account