PHARMACIG - BIG IN JAPAN

580,00 Lekë
Në Gjëndje
SKU
ELIQPHARBIGINJAPAN
Big In Japan kombinon më shumë se 10 lloje të ndryshme të duhanit të zgjedhur: Burley, Perique, Shade, Virginia gjethendritur, Latakia, Turkish dhe shumë lloje duhanësh të tjerë cilësorë që vijnë së bashku për një lëng me të vërtetë mahnitës.
  • Pershkrimi
  • Vlerësimet

Big In Japan kombinon më shumë se 10 lloje të ndryshme të duhanit të zgjedhur: Burley, Perique, Shade, Virginia gjethendritur, Latakia, Turkish dhe shumë lloje duhanësh të tjerë cilësorë që vijnë së bashku për një lëng me të vërtetë mahnitës. Big in Japan është kaq kompleks sa vetë vendi. Disa nga duhanët janë të lehtë dhe të thatë, disa janë të fortë dhe aromatikë, disa janë të errët dhe me lagështi. Megjithatë, komponentët janë në harmoni të përsosur me njëri-tjetrin. Ju merrni shtëllunga tymi të mëdha, me nivele tepër të sakta të transmetimit të shijes. Big in Japan është një lëng shumë tymues. Ka një profil të avullit të thellë dhe aromatik, me cilësitë më të mira të duhanit në të, pavarësisht nga cigarja elektronike e përdorur. Në varësi të tymosjes tuaj, avujt ose janë të butë, ose të fortë, por shija është gjithmonë fantastike. E njëjta gjë vlen edhe për goditjen në fyt. Pa marrë parasysh se si e përsonalizoni cigaren tuaj elektronike, ju gjithmonë do të merrni një goditje të shkëlqyer në fyt.

Lëng farmacig i çertifikuar për cilësinë me çertifikatë evropiane ISO 9001, i prodhuar në BE nga laboratorët HEXOcell duke përdorur përbërësit e cilësisë më të lartë në dispozicion.

Write Your Own Review
Vetëm klientët e regjistruar mund të japin vlerësime. Ju lutem, hyni ose regjistrohuni.
Loading...
Please wait...