PHARMACIG - BANANAVILLE

In stock
SKU
ELIQPHARBANANAVILLE
As low as 580,00 Lekë
PHARMACIG - BANANAVILLE is available to buy in increments of 1
Bananaville është një lëng tepër aromatik, që ka një shije po aq të mirë sa ka aromën. Eshtë e rregulluar në atë mënyrë që ëmbëlsia e thellë natyrore e bananes dhe vaniljes nuk u rëndojnë me shije.

Bananaville do tu hipnotizojë që në momentin që ju do të hapni shishen. Është një lëng tepër aromatik, që ka një shije po aq të mirë sa ka aromën. Eshtë e rregulluar në atë mënyrë që ëmbëlsia e thellë natyrore e bananes dhe vaniljes nuk u rëndojnë me shije. Ka edhe një dozë të kremit të shijshëm në sfond që plotëson në mënyrë të përkryer tymosjen. Krejtësisht i këndshëm, shumë aromatik, Bananaville shquhet për cilësinë e përgjithshme të avujve të tij. Çliron shtëllunga avulli të bardha e të bukura që përformojnë jashtëzakonisht mirë në çdo pikë të tymosjes. Fuqia e goditjes në fyt ndryshon me nivelin e rrymës dhe nikotinës, por jep një ndjesi shumë të qetë dhe të këndshme, ndërkohë që avulli udhëton në fytin tuaj. Tymoset shkëlqyeshëm në marrjen dhe nxjerrjen e frymës. Është i përsosur për goditjet në fyt dhe mushkëri. Bananaville ka gjithçka që e bën një lëng madhështor.

Lëng farmacig i çertifikuar për cilësinë me çertifikatë evropiane ISO 9001, i prodhuar në BE nga laboratorët HEXOcell duke përdorur përbërësit e cilësisë më të lartë në dispozicion.

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account