PAKET - Eleaf iStick Power Nano

0,00 Lekë
S'ka Gjëndje
SKU
KITELEAFIPOWERNANO40WFULLKIT
Eleaf iStick Power Nano është një cigare elektronike me të vërtetë e bukur, me teknologji të mprehtë tymimi. Një cigare elektronike jashtëzakonisht e mirë në përformancë, me pjesë përbërëse të avancuara, por ende të lehta për t'u përdorur, iStick Power Nano është një cigare elektronike e plotë, që vjen me efikasitetin dhe efektivitetin e Eleaf Melo 3 Nano.
 • Pershkrimi
 • Vlerësimet

Eleaf iStick Power Nano është një cigare elektronike me të vërtetë e bukur, me teknologji të mprehtë tymimi. Një cigare elektronike jashtëzakonisht e mirë në përformancë, me pjesë përbërëse të avancuara, por ende të lehta për t'u përdorur, iStick Power Nano është një cigare elektronike e plotë, që vjen me efikasitetin dhe efektivitetin e Eleaf Melo 3 Nano.

Eleaf iStick Power Nano
 • Niveli i prodhimit: 1W - 40W
 • Niveli i përgjithshëm i rezistencës: 0.05Ω - 3.5Ω
 • Grup programesh të kontrollit të plotë të temperaturës
 • Ndërtohet mbi baza të nikelit Ni200, titanit, dhe çelikut.
 • Model TCR me tre pajisje të kujtesës.
 • Mund të vendosni vetë nivelin e temperaturës së rezistencës.
 • Bën përshtatjen e niveleve të prodhimit.
 • Niveli i rezistencës në modelin TC: 0.05Ω-1.5Ω
 • Niveli i teemperaturës: 93°C-315°C (200°F-600°F)
 • Smart Mode
 • Ndjesorë automatikë të rezistencës së atomizatorit.
 • Ju lejon të programoni deri në 10 nivele të prodhimit për çdo nivel të rezistencës.
 • I vogël dhe i lehtë në përdorim
 • 38mm x 23mm x 55mm (1.5 "x 0.9" x 2.16 ")
 • Katër butona operacionalë
 • Butoni i prekjes
 • Butoni përzgjedhës modeleve
 • Pjesa prej alumini
 • Butoni i rivendosjes
 • Bateri e ndërtuar me 1100mAh
 • Portë karikimi për mikro USB-të.
 • Ekrani OLED
 • Tregon mënyrën e prodhimit, voltazhit, temperaturës, rezistencës, dhe karikimit të mbetur.
 • Sistemi i qarkut të dyshishtë të mbrojtjes
 • Mbron programet dhe pajisjen ndaj luhatjeve, ngarkimit të tepërt dhe shkarkimit.
 • Susta të ngarkuara, lidhje e inoksit të çelikut 510
Eleaf Melo 3 Nano
 • Kapaciteti: 2ml
 • Sistemi më i mirë i mbushjes me lëng
 • Rregullues të rrjedhjes së ajrit me valvula të padukshme
 • Plotësisht e ndashme për mirëmbajtje dhe pastrim të lehtë
 • E bërë me inoks çeliku, dhe qelq Pyrex
 • Filetim 510
 • Sustë e vogël e ngarkuar, e vetë-rregulluar
 • 52.5mm x 22mm (2.06"x 0.87")
Write Your Own Review
Vetëm klientët e regjistruar mund të japin vlerësime. Ju lutem, hyni ose regjistrohuni.
Loading...
Please wait...