Paket - Eleaf ijust S

8 550,00 Lekë
S'ka Gjëndje
SKU
KITELEAFIJUSTSSTAINLESS3000
E ndërtuar për nevojat tymuese bashkëkohore, Eleaf ijust S është gjenerata e ardhshme e cigareve elektronike iJust. E lehtë për t'u përdorur, dhe shumë e përballueshme, ijust S ofron një ndër vlerat më të mira në botën e tymimit.
 • Pershkrimi
 • Vlerësimet

E ndërtuar për nevojat tymuese bashkëkohore, Eleaf ijust S është gjenerata e ardhshme e cigareve elektronike iJust. E lehtë për t'u përdorur, dhe shumë e përballueshme, ijust S ofron një ndër vlerat më të mira në botën e tymimit.

Bateria ijust S
 • 3000mAh | Diametri: 24.5mm | Gjatësia totale: 139mm
 • Voltazh direkt i prodhimit | Niveli i rezistencës: 0.15Ω-3.5Ω
 • Sistemi operativ me një buton të vetëm
 • Drita përreth butonit tregon jetën e baterisë.
 • E veshur me ar,dhe lidhje me susta të ngarkuara
 • Ka mbrojtje për tensionin e ulët, atomizatorin, qarkun e shkurtër, munges atomizatori
 • Portë karikuese për mikro USB-të
Atomizatori ijust S
 • Diametri: 24.5mm | Kapaciteti: 4ml
 • Mekanizëm i ndërprerjes së mbimbushjes
 • Dy porta për mbushjet.
 • Dy pika qarkullimi ajri (secila 12mm x 3mm)
 • Qarkullimi i ajrit rregullohet përmes unazës së silikonit.
 • Përdor kokat EC me unaza të rregulluara vertikalisht.
 • 0.3Ω (30W - 80W)
 • SS316L ECL 0.18Ω (50W - 80W)
 • 0.5Ω (30W - 100W)
 • I lehtë për tu pastruar dhe për tu ruajtur (plotësisht i ndashëm).
Write Your Own Review
Vetëm klientët e regjistruar mund të japin vlerësime. Ju lutem, hyni ose regjistrohuni.
Loading...
Please wait...