NATURA - WILD CHERRY

Out of stock
SKU
ELIQNATUWILDCHERRY
Wild Cherry ka të gjitha cilësitë përcaktuese të qershive të vërteta të egra dhe një përformancë të jashtëzakonshme të avullit. Është pak më i athët dhe më i fortë se qershitë normale, por këtu është e gjithë çështja e shijes.

Një shije qershie për ata që i duan qershitë, lëngu ynë Wild Cherry ka të gjitha cilësitë përcaktuese të qershive të vërteta të egra dhe një përformancë të jashtëzakonshme të avullit. Është pak më i athët dhe më i fortë se qershitë normale, por këtu është e gjithë çështja e shijes. Përveç se ndihet tamam si qershitë e egra, ky lëng krijon një ndjesi shpuese sensacionale në fyt. Është padyshim një nga goditjet më të mira që ju do të përjetoni në fyt. Duke i shtuar edhe vëllimet e mëdha të avullit të shijshëm, ju do të përjetoni një tymosje të pakrahasueshme!

Lëng i BE-së/lëng 100 % i sigurtë, i prodhuar nga laboratorët HEXOcell në Gjermani duke përdorur përbërësit e cilësisë më të lartë me burim nga BE.

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account