NATURA - WATERMELON

Out of stock
SKU
ELIQNATUWATERMELON
Imagjinoni të përtypni shalqiun më të mirë të kuq që ju mund të mendoni, imagjinoni shijen e plotë dhe të lëngshme që shijon në mënyrë të veçantë si asnjë gjë tjetër. Lëngu ynë Watermelon është një kopje e përkryer e shalqirit të vërtetë.

Imagjinoni të përtypni shalqiun më të mirë të kuq që ju mund të mendoni. Apo shijen e plotë dhe të lëngshme që shijon në mënyrë të veçantë si asnjë gjë tjetër. Lëngu ynë Watermelon është një kopje e përkryer e shalqirit të vërtetë dhe prodhon re masive të avullit të ngarkuara plot me shije. Me transmetimin e përsosur të shije dhe një goditje të fuqishme në fyt, lëngu ynë i shijshëm freskues Watermelon është i garantuar për të plotësuar dhe tejkaluar të gjitha pritshmëritë tuaja.

Lëng i BE-së/lëng 100 % i sigurtë, i prodhuar nga laboratorët HEXOcell në Gjermani duke përdorur përbërësit e cilësisë më të lartë me burim nga BE.

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account