NATURA - VANILLA MADAGASCAR

Out of stock
SKU
ELIQNATUVANILLAMADAGASCAR
Vanilla Madagaskar është një lëng superior me shije të pabesueshme dhe cilësi aromatike. Një aromë e ëmbël, e butë dhe e pasur me nuancë kadifeje. Ka një aromë të freskët dhe të pasur, ndryshe nga çdo gjë tjetër.

Vanilla Madagaskar është një lëng superior me shije të pabesueshme dhe cilësi aromatike. Një aromë e ëmbël, e butë dhe e pasur me nuancë kadifeje. Ka një aromë të freskët dhe të pasur, ndryshe nga çdo gjë tjetër. Tymosja është një depo butësie që ndihet qetë në gojë dhe fyt, çdo avull është një shije e qiellit. Nuk është vetëm shija që është e jashtëzakonshme, por Vanilla Madagascar gjithashtu jep atë që me të drejtë mund të quhet përformancë konkurruese shumë e lartë. Çliron re surprizuese të avullit të pastër të bardhë që japin një goditje pa të metë në fyt, pavarësisht nga niveli i nikotinës, apo cigarja elektronike e përdorur. Avulli tymoset shkëlqyeshëm si kur futet brenda ashtu edhe kur del jashtë dhe ka një shije pas tymosjes shumë të këndshme që zgjat vetëm pak. Vanilla Madagascar është një nga lëngjet më të këndshëm që ju do të provoni ndonjëherë.

Lëng i BE-së/lëng 100 % i sigurtë, i prodhuar nga laboratorët HEXOcell në Gjermani duke përdorur përbërësit e cilësisë më të lartë me burim nga BE.

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account