NATURA - VANILLA BOURBON

Out of stock
SKU
ELIQNATUVANILLABOURBON
A ka njeri që nuk e dashuron shijen unike të vaniljes? Miksi ynë i shijshëm Vanilla Bourbon është i mirë për të gjitha rastet dhe shija e zgjedhur për tymuesit që pëlqejnë të ëmblat.

A ka njeri që nuk e dashuron shijen unike të vaniljes? Miksi ynë i shijshëm Vanilla Bourbon është i mirë për të gjitha rastet dhe shija e zgjedhur për tymuesit që pëlqejnë të ëmblat. Ai ka të gjitha karakteristikat që përcaktojnë lëngjet e nivelit të lartë: prodhim masiv i avullit, goditjen e ndryshueshme në fyt dhe transmetim i shijes absolutisht hyjnore. Goditja në fyt është e butë, por shumë e këndshme në nivele të ulëta të prodhimit dhe çuditërisht e fortë me nikotinë dhe nivele më të larta të prodhimit. Vanilla Bourbon është një lëng që përshtatet në mënyrë të përkryer, që mund të përformojë saktësisht ashtu siç dëshironi. Goditjet në gojë dhe mushkëri janë të dyja fantastike dhe në përgjithësi cikli marrje/nxjerrje fryme është në kuptimin e plotë të fjalës i përsosur. Perfeksion në një shishe!

Lëng i BE-së/lëng 100 % i sigurtë, i prodhuar nga laboratorët HEXOcell në Gjermani duke përdorur përbërësit e cilësisë më të lartë me burim nga BE.

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account