NATURA - TRO.PI.CAL

Out of stock
SKU
ELIQNATUTROPICAL
Tro.pi.cal ka Një shumëllojshmëri e shijeve të lëngshme tropikale janë ndërfutur në një lëng kryevepër të vështirë për tu shpjeguar. Tro.Pi.Cal jep gjithçka që ju prisni nga një lëng i nivelit të lartë.

Lëngu ynë Tro.pi.cal është kaq i mirë, saqë e shqiptojnë duke i përcaktuar më vete rrokjet. Një shumëllojshmëri e shijeve të lëngshme tropikale janë ndërfutur në një lëng kryevepër të vështirë për tu shpjeguar. Tro.Pi.Cal jep gjithçka që ju prisni nga një lëng i nivelit të lartë, avuj të fuqishëm dhe një shije edhe më të fuqishme. Nëse ju doni tymosje të lartësuar, Tro.Pi.Cal është i përsosur me një shije të ëmbël që nuk është e mbingarkuar, është i lehtë si një pendë, por ndihet i përsosur në fyt. Ju duhet ta provoni atë që të kuptoni me të vërtetë se sa i mirë është.

Lëng i BE-së/lëng 100 % i sigurtë, i prodhuar nga laboratorët HEXOcell në Gjermani duke përdorur përbërësit e cilësisë më të lartë me burim nga BE.

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account