NATURA - TONY MONTANA

Out of stock
SKU
ELIQNATUTONYMONTANA
Tony Montana është një lëng i trashë dhe tymues, bërë me ekstrakte nga tre lloje të ndryshme të duhanit. Me një ekuilibër të përsosur mes thatësirës dhe lagështirës që vijnë nga ekstraktet e duhanit oriental dhe cigares së duhanit.

Tony Montana është një lëng i trashë dhe tymues, bërë me ekstrakte nga tre lloje të ndryshme të duhanit. Me një ekuilibër të përsosur mes thatësirës dhe lagështirës që vijnë nga ekstraktet e duhanit oriental dhe cigares së duhanit. Është një lëng i butë me një aromë të butë në të (por jo më shumë i butë seç duhet). Në krye të klasifikimit të duhanëve impresionues, Tony Montana është i spërkatur me sasinë e duhur të shijes së ëmbël të likuorikut që në mënyrë të përkryer plotëson cilësinë e përgjithshme të lëngut. Tony Montana njihet për shtëllunga gjigande të avullit që transmetojnë një aromë qetësuese duhani me vetëm pak shije ëmbëlsie, jep një goditje fantastike në fyt. Tymosja është perfekte me Tony Montana!

Lëng i BE-së/lëng 100 % i sigurtë, i prodhuar nga laboratorët HEXOcell në Gjermani duke përdorur përbërësit e cilësisë më të lartë me burim nga BE.

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account