NATURA - TIRAMISU

Out of stock
SKU
ELIQNATUTIRAMISU
Tiramisu jep shijen e veçantë që gjendet në një tiramisu origjinale italiane. Ju mund të shijoni tortën e shijshme dhe amaretat me shije kafeje parajse, mbështjellë me një krem të shëndetshëm që është aq i mirë.

Lëngu ynë Tiramisu jep shijen e veçantë që gjendet në një tiramisu origjinale italiane. Ju mund të shijoni tortën e shijshme dhe amaretat me shije kafeje parajse, mbështjellë me një krem të shëndetshëm që është aq i mirë, saqë është e vështirë për ta shprehur saktë me fjalë kaq të thjeshta. Tymosja me lëngun tonë Tiramisu ndihet sikur jeni me të vërtetë duke ngrënë një fetë mëkatare të kësaj ëmbëlsire me të vërtetë eksperte. Nëse ju preferoni të ëmblat, i detyroheni vetes tuaj për të provuar lëngun tonë Tiramisu.

Lëng i BE-së/lëng 100 % i sigurtë, i prodhuar nga laboratorët HEXOcell në Gjermani duke përdorur përbërësit e cilësisë më të lartë me burim nga BE.

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account