NATURA - SWEET MELON

580,00 Lekë
Në Gjëndje
SKU
ELIQNATUSWEETMELON
Melon është përgjithësisht i ëmbël, por jo më shumë seç duhet. Eshtë produkt i kërkimeve të lodhshme në lloje të ndryshme të pjeprave për shkak se disa pjepra janë shumë të ëmbël, ndërsa të tjerët shumë të butë.
  • Pershkrimi
  • Vlerësimet

Lëngu ynë Melon është produkt i kërkimeve të lodhshme në lloje të ndryshme të pjeprave për të parë se cili lloj i çliron avujt më të dëshirueshëm, për shkak se disa pjepra janë shumë të ëmbël, ndërsa të tjerët shumë të butë. Lëngu ynë Melon është përgjithësisht i ëmbël, por jo më shumë seç duhet. Ju nuk merrni asnjë shije të rëndë pas tymosjes, vetëm një avull të shijshëm dhe të qetë që ju kënaq në çdo drejtim. Shtëllunga masive, një shije shumë të balancuar dhe një goditje shumë të respektuar në fyt. Lëngu ynë Melon bashkon çdo gjë që është e nevojshme për një lëng të nivelit të lartë.

Lëng i BE-së/lëng 100 % i sigurtë, i prodhuar nga laboratorët HEXOcell në Gjermani duke përdorur përbërësit e cilësisë më të lartë me burim nga BE.

Write Your Own Review
Vetëm klientët e regjistruar mund të japin vlerësime. Ju lutem, hyni ose regjistrohuni.
Loading...
Please wait...