NATURA - STRAWBERRY

Out of stock
SKU
ELIQNATUSTRAWBERRY
E freskët nga kopshti drejt e në shishe! Një shije e ëmbël, por jo e tepruar e lëngut të luleshtrydhëve, ju thjesht nuk do të jeni në gjendje për ta larguar.

E freskët nga kopshti drejt e në shishe! Një shije e ëmbël, por jo e tepruar e lëngut të luleshtrydheve, ju thjesht nuk do të jeni në gjendje për ta larguar. Era unike dhe e mrekullueshme e luleshtrydheve të freskëta mbush dhomën që nga momenti që ju hapni kapakun, kaq aromatike është. Lëngu ynë Strawberry është 100% në çdo drejtim, një lëng i përsosur për tymues që vlerësojnë lëngjet e nivelit të lartë.

Lëng i BE-së/lëng 100 % i sigurtë, i prodhuar nga laboratorët HEXOcell në Gjermani duke përdorur përbërësit e cilësisë më të lartë me burim nga BE.

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account