NATURA - RY5

580,00 Lekë
Në Gjëndje
SKU
ELIQNATURY5
RY5 jep të njëjtën aromë të veçantë të duhanit që gjendet në RY4. Por është një përzierje më e fortë dhe më e fuqishme se RY4.
  • Pershkrimi
  • Vlerësimet

RY5 jep të njëjtën aromë të veçantë të duhanit që gjendet në RY4. Por është një përzierje më e fortë dhe më e fuqishme se RY4. Me më të mirën e shijes së RY4, aroma e drunjtë dhe natyrale e duhanit është mbushur me një shije të lehtë te likuorikut, që rezulton me çlirimin e shtëllungave seriozisht të mëdha të avullit që shkojnë poshtë shumë ëmbël dhe përhapen në mënyrë brilante. RY5 gjithashtu jep një goditje shumë të respektuar në fyt, jo shumë të fortë, jo shumë të lehtë, vetëm aq sa duhet. RY5 është një lëng i nivelit të lartë që mund tu shoqërojë gjatë gjithë ditës, që shijon dhe përformon si një ëndërr!

Lëng i BE-së/lëng 100 % i sigurtë, i prodhuar nga laboratorët HEXOcell në Gjermani duke përdorur përbërësit e cilësisë më të lartë me burim nga BE.

Write Your Own Review
Vetëm klientët e regjistruar mund të japin vlerësime. Ju lutem, hyni ose regjistrohuni.
Loading...
Please wait...