NATURA - ROYAL TOBACCO

Out of stock
SKU
ELIQNATUROYALTOBACCO
Royal Tobacco është një përzierje natyrale dhe me shije të drunjtë, përmban doza delikate të ëmbëlsisë që e kompleton tymosjen e duhanit, për një përvojë shumë realiste dhe të kënaqshme tymuese.

Një nga lëngjet tona më autentikë dhe luksozë të duhanit, Royal Tobacco është një përzierje natyrale dhe me shije të drunjtë, me një profil të mahnitshëm të pasur avulli që është i përkryer për tymues të rinj dhe me përvojë. Pse? Sepse Royal Tobacco ka një aromë tymuese shumë tradicionale dhe që ndihet si pirja e një cigare të vërtetë duhani. Një lëng vërtetë madhështor, që ndihet i pastër dhe i freskët. Royal Tobacco përmban doza delikate të ëmbëlsisë që e kompleton tymosjen e duhanit, për një përvojë shumë realiste dhe të kënaqshme tymuese. Avulli është jashtë mase i trashë, jep një goditje fantastike në fyt dhe zgjerohet shumë bukur në mushkëri. Kjo mund të duket një klishe, por ai shijohet dhe ndihet aq shumë si një cigare e vërtetë, saqë ju nuk do të jeni në gjendje për të dalluar nëse po tymosni avull apo po pini cigare duhani. Një lëng i përshtatshëm për mbretërit!

Lëng i BE-së/lëng 100 % i sigurtë, i prodhuar nga laboratorët HEXOcell në Gjermani duke përdorur përbërësit e cilësisë më të lartë me burim nga BE.

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account