NATURA - PRINCE PERRY

Out of stock
SKU
ELIQNATUPRINCEPERRY
Prince Perry është pranë fronit për shkak të një fakti të thjeshtë. Shijon tamam si një cigare e fortë.

Prince Perry është pranë fronit për shkak të një fakti të thjeshtë. Shijon tamam si një cigare e fortë. Të gjithë e dinë se sa e vështirë është për të bërë lëngje të duhanit dhe se shumica e këtyre lëngjeve nuk i përmbushin premtimet e tyre. Fakti që Princi Perry shijon ashtu siç është menduar të shijojë, e bën të parezistueshëm. Sasi me bollëk të avullit të dendur plot me lëng, një goditje madhështore në fyt dhe një shije fantastike. Prince Perry është i përkryer për tymuesit që pëlqejnë lëngje më të forta të duhanit.

Lëng i BE-së/lëng 100 % i sigurtë, i prodhuar nga laboratorët HEXOcell në Gjermani duke përdorur përbërësit e cilësisë më të lartë me burim nga BE

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account