NATURA - PINEAPPLE

Out of stock
SKU
ELIQNATUPINEAPPLE
Pineapple ka një shije e vërtetë ananasi që përputhet me shijen e shkëlqyer të frutit të ananasit të shijshëm nga Havai.

Nga mbretëresha e frutave ekzotikë vjen një nga lëngjet tonë më të mirë dhe më të vlerësuar. Lëngu ynë Pineapple ka gjithçka që ju prisni nga një lëng ekspert i nivelit të lartë. Sasi shumë të mëdha të avullit të dendur, një goditje suprizuese e fortë në fyt, dhe një shije e vërtetë ananasi që përputhet me shijen e shkëlqyer të frutit të ananasit të shijshëm nga Havai. Transmetimi i aromës është aq i mirë saqë ju në fakt mund të shijoni lehtësisht ëmbëlsinë pikante tipike të ananasit. Një lëng i veçantë, lëngu ynë Pineapple mund të bëhet shumë lehtë shoqëruesi juaj gjatë gjithë ditës, të cilin ju kurrë nuk do të doni ta largoni.

Lëng i BE-së/lëng 100 % i sigurtë, i prodhuar nga laboratorët HEXOcell në Gjermani duke përdorur përbërësit e cilësisë më të lartë me burim nga BE.

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account